Pizza Tarifi Kıymalı
MALZEME4 dilim tost ekmeği 250 gr. kıyma 1 adet kuru soğan 1 çorba kaşığı salça 50 gr. margarin Yeterince tuz, karabiber 1 su bardağı kaşarpeyniri rendesi
YAPILIŞI
1 Kıymayı, ince ince kıydığımız kuru soğan ile birlikte 50 gr. margarin yağında kavuralım.
1 Yeterince tuz, karabiber ve salçayı ilave edip, bir iki sefer karıştırdıktan sonra, bir çay bardağı su ilave edip, kaynatalım.
1 Bu esnada tost ekmeklerini bir tepsiye dizip, fırında biraz kızartalım.
1 Tepsiyi fırından çıkartıp, salçalı kıymayı suyu ile birlikte ekmeklerin üzerine eşit miktarda yayalım.
1 Üzerine kaşarpeyniri rendesi serpip, peynirler kızarıncaya kadar fırında pişirelim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder