Tavuk Kebabı Tarifi
* 1 adet tavuk göğüs ve but etiTerbiyesi için;
* 4 yemek kaşığı zeytinyağı
* 1 çay kaşığı tuz karabiber
* 1 çay kaşığı yenibahar
* 1 tatlı kaşığı tatlı biber salçası
* 1 tatlı kaşığı domates salçası
Tavuk Kebabı Nasıl Yapılır
*Tavuğu kemikleriyle birlikte iri kuşbaşı et formunda parçalara ayırın .
*Terbiyesini hazırlamak için`,tüm malzemeleri derin ve geniş bir kaba koyup karıştırın.
*Hazırladığınız etleri terbiye sosuna iyice bulayıp en az 4-5 saat bu sosta bekletin .
*Şişlere takıp ızgarada arkalı önlü pişirin . Artık tavuk kebabı hazır. Sıcak sıcak servise sunun. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder