10 Aralık 2012 Pazartesi

Tavuk Kebabı Tarifi

tavuk kebabi 291x300 Tavuk Kebabı
tavuk kebabı

Tavuk Kebabı Tarifi

* 1 adet tavuk göğüs ve but eti
Terbiyesi için;
* 4 yemek kaşığı zeytinyağı
* 1 çay kaşığı tuz karabiber
* 1 çay kaşığı yenibahar
* 1 tatlı kaşığı tatlı biber salçası
* 1 tatlı kaşığı domates salçası

Tavuk Kebabı Nasıl Yapılır


*Tavuğu kemikleriyle birlikte iri kuşbaşı et formunda parçalara ayırın .
*Terbiyesini hazırlamak için`,tüm malzemeleri derin ve geniş bir kaba koyup karıştırın.
*Hazırladığınız etleri terbiye sosuna iyice bulayıp en az 4-5 saat bu sosta bekletin .
*Şişlere takıp ızgarada arkalı önlü pişirin . Artık tavuk kebabı hazır. Sıcak sıcak servise sunun. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder