MALZEME
* 500 gr orta yağlı kıyma
* 250 gr kuru soğan
* 2 kahve fincanı pirinç
* 1 adet domates
* 1 demet dere otu
* 1demet maydanoz
* 1/2 demet taze nane vaya kuru nane
* 1 çorba kaşığı domates salçası
* 1/2 paket margarin yeterince tuz ve karabiber
YAPILIŞI
* Soğanları ince doğrayıp, tuz ve kıymayla birlikte soğanlar ezilinceye kadar yoğuralım.
* Kabuklarını soyup
küçük doğradığımız domatesleri ,ince doğradığımız maydanozları, dereotlarını ve naneleri, salçayı kıymanın içine ilave edelim.
* Son olarak margarini ve daha önceden bir miktar suda ıslattığımız pirinci de ilave edip, içinin yumuşak olmasını sağlayın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder