20 Aralık 2012 Perşembe

Saç Tava Kavurma


SAÇ TAVA KAVURMA
  • 1/2 kg kuşbaşı et
  • 100 gr iç yağı
  • 2 adet kuru soğan
  • 2 adet büyük yeşil biber
  • 1 adet büyük kırmızı biber
  • 1 adet domates
  • 1/2 çay bardağı sıvı yağ
  • Pul biber
  • Kimyon
  • Kekik
  • Tuz-

HAZIRLANIŞI
* Eti pişireceğimiz tencerenin dibine iç yağını ufak ufak kıyıp üstüne kuş başı doğradığımız eti koyuyoruz.Su ve tuz koymadan bu şekilde kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz.Etin suyu * *çekilmesine yakın saç tavamıza piyazlık doğranmış soğanlarımızla birlikte biberlerimizi ince ince doğrayıp sıvı yağda sotelemeye bırakıyoruz. Sotelenen sebzelere pişen eti ,küp şeklinde *doğradığımız domatesi ve baharatları ekleyip karıştırıyoruz.Bu şekilde 5dakika. kadar pişmesi yeterlidir.

Turkcell Bedava İnternet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder